Mit csinálunk?

Építészeti és belsőépítészeti tervezéssel, generáltervezéssel és műszaki tanácsadással foglalkozunk. Üzleti befektetők, magánszemélyek és közületi beruházók számára egyaránt dolgozunk, legyen szó lakó-, iroda-, kulturális-, sport-  vagy ipari épületek tervezéséről.

Professzionális szaktudással, környezettudatos elvek mentén, barátságos stílusban és egyedi igényekre szabottan tervezzük épületeinket és belsőtereinket.

Tudj meg többet! ▾

Van az a sztereotípia, miszerint az építkezés komoly stresszel jár. Ez igaz! De mi azért vagyunk, hogy minden nehézséget levegyünk a válladról, hogy te tényleg a lényeges döntésekre tudj koncentrálni. Ötleteinkkel, megoldási javaslatainkkal elébe megyünk kéréseidnek, segítünk a döntésben, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő problémákat.

 

Az első stresszfaktort kikerülheted, ha részletes és profi terveket készítünk neked! Azt tudnod kell, hogy e nélkül nincs esély arra, hogy a büdzséden belül maradjanak a költségek és jó minőségben épüljön fel a házad. Sokat segít a kiegyensúlyozottságod megtartásában, ha a kiviteli tervek befejeztével megbízol egy vagy akár több szakági műszaki ellenőrt, akik helyetted vívják meg az esetleges csatákat a kivitelezővel. Harmadik fontos szempont a nyugalmad megtartása érdekében, a szakmailag magasszintű kivitelező csapat megtalálása. Ebben is segíthetünk neked, több bevált kivitelezővel tartjuk a kapcsolatot. A tervhű építéshez szükséged lehet arra is, hogy a projekted építészeként, tervezői művezetés keretében, nyomon kövessük a kivitelezést, hogy a végeredmény úgy és abban az építészeti minőségben készüljön el, ahogyan azt közösen megálmodtuk.

A Reload számokban
Kik vagyunk?

Progresszív gondolkodású stúdió vagyunk, fiatal, lendületes és ambiciózus tervezőkkel, magasan kvalifikált, tapasztalt, lelkes, és szakmájuknak elkötelezett szakemberekkel, kiterjedt társtervezői és műszaki szakértői hálózattal.

A Reload építészstúdiót 2011-ben alapítottuk, azt követően, hogy több éven át a hazai építészek legjobbjainál (Bachman, Finta, Zoboki,  Egerat) tanultuk a szakmát. Ma már 2×12 év tervezési tapasztalattal és több mint 25.000 m2 megtervezett és megvalósult épülettel büszkélkedhetünk.

Ismerj meg minket jobban! ▾

Ügyfélorientált szemléletünkkel, a megbízóinkkal eltöltött minőségi idővel, intelligens kooperációval és folyamatos kommunikációval arra törekszünk, hogy kölcsönös bizalmon alapuló, kiváló kapcsolatot alakítsunk ki meglévő és új ügyfeleinkkel!

 

Többek vagyunk, mint jó műszaki szakemberek: munkáinkban ötvözzük az építészet soft művészi oldalát és a precíz mérnöki gondolkodást. Nálunk az építészet és a tervezés nem merül ki egy elnyűtt klisé, egy univerzális gondolatmenet alkalmazásában. Mi nem adunk „előre csomagolt” megoldásokat.

 

Nekünk az építészet, nem csak az építésről, hanem az értékteremtésről is szól!

 

A Reload a tervezés minden pillanatában a megbízója igényeire hangoltan ötvözi a szakmai kiválóságot és a kreativitást. A megbízóink személyiségéhez igazodás, az értő figyelem, a folyamatos kommunikáció és szakmai igényesség az, ami minket igazán megkülönböztet másoktól.

 

Keress meg minket, hogy megismerhessünk! Szívesen látunk egy beszélgetésre, közös ötletelésre, hogy válaszoljunk kérdéseidre, tovább gondoljuk terveidet és inspiráljuk, feltöltsük egymást.

Kik vagyunk? | RELOAD Építészstúdió
Szolgáltatásaink

Mindazt megtervezzük, ami ahhoz kell, hogy megvalósíthasd a céljaidat.

A kezdeti tanácsadástól a kivitelezési tervek elkészítésén át a belsőépítészeti tervekig.

Első konzultáció

Ismerjük meg egymást! Mi kíváncsiak vagyunk rád.

Részletek ▾

Gyere el hozzánk, hogy kellemes, barátságos környezetben, egy finom kávé mellett beszélgessünk. Meglátod, hogy a mi hozzáállásunk megfelel e számodra és megbizonyosodhatsz arról, hogy képesek vagyunk segíteni az elképzeléseid megvalósításában. Bennünket is inspirál, ha megismerhetünk téged. A bizalmadat azzal háláljuk meg, hogy az elkészült munka garantáltan a te személyiségedet fogja tükrözni.

 

Rád figyelünk, ebben nagyon jók vagyunk!

 

A veled eltöltött idő nem az munkaszerzésről, hanem az értő figyelemről és az intelligens kooperációról fog szólni, nem csak először, hanem minden egyes alkalommal, amikor találkozunk.

 

Ha működik a kémia, bele is vághatunk a tervezésbe.

Tanácsadás

Segítünk pontosan meghatározni, mire van szükséged.

Részletek ▾

Elképzeléseidet lefordítjuk az építészet, belsőépítészet nyelvére, majd ezt követően segítünk abban, hogy az általad kiválasztott ingatlanok közül, melyik az,  amelyik a legalkalmasabb arra, hogy az elképzeléseidet meg is tudod valósítani.

 

Megvizsgáljuk az építési szabályzatokat, objektíven feltárjuk előtted az ingatlan előnyeit és hátrányait.

 

Bizonyos estekben szükséges lehet geodéziai felmérés, talajmechanikai szakvélemény készítése. Ebben is segítségedre lehetünk.

 

Ha felújítanád, bővítenéd meglévő épületedet vagy egy új projektet tervezel, tanácsainkkal segíteni tudjuk, hogy a végeredmény egy valóban energiatudatos, fenntartható és környezetbarát épület legyen.

 

Tanácsokkal látunk el, ha fontos számodra a megújuló energiaforrások használata. Ha úgy ítéled meg, hogy számodra nem megtérülő megoldás ez a gondolkodás, akkor a hagyományos eszközökkel állítjuk össze a számodra optimális energetikai mixet.

 

Ha még bizonytalan vagy, és csak keresed a következő fejlesztésed helyszínét, akkor megvalósíthatósági tanulmány elkészítésével segítünk a döntésben. Mondd el nekünk elképzeléseidet, elvárásaidat, és mi a helyi építési szabályzat megvizsgálását követően, szükség esetén hatósági egyeztetések lefolytatásával, készítünk neked két eltérő beépítési koncepciót, látványtervekkel, négyzetméter-kimutatással.

Építészeti és generáltervezés

Lakó-, iroda-, ipari-, kulturális- vagy sportlétesítmények teljeskörű tervezése.

Részletek ▾

Tervezési munkánk a koncepciótervtől, az engedélyezési (bejelentési) tervdokumentáción keresztül, a kiviteli tervdokumentációig minden munkafolyamatot tartalmaz.

 

Ha még bizonytalan vagy, és csak keresed a következő fejlesztésed helyszínét, akkor megvalósíthatósági tanulmány elkészítésével segítünk a döntésben. Mondd el nekünk elképzeléseidet, elvárásaidat, és mi a helyi építési szabályzat megvizsgálását követően, szükség esetén hatósági egyeztetések lefolytatásával, készítünk neked két eltérő beépítési koncepciót, látványtervekkel, négyzetméter-kimutatással.

 

Statikus-, gépész-, elektromos-, kert- és úttervezőből álló szakági csapatunkkal évek óta hatékonyan dolgozunk együtt.  Generáltervezési megbízás keretében a szakági tervek elkészíttetését és a különböző mérnökök munkájának koordinálását is elvégezzük.

 

A vázlattervi és engedélyezési tervfázisok végén költségbecslést készítünk, annak érdekében, hogy a megálmodott épület meg is valósulhasson. A kiviteli tervekhez pedig árazatlan költségvetést készítünk, hogy a kivitelezők tendereztetését megkönnyítsük számodra!

 

Ha úgy érzed, hogy az épület/belsőtér értékesítéséhez vagy elképzeléséhez a 3 dimenziós modelleken túl szükségesed van fotorealisztikus látványtervekre is, akkor ezek elkészítését is vállaljuk, így könnyítve meg számodra egy-egy fontos döntést.

belsőépítészeti tervezés

A belsőt is megtervezzük, így lesz egységes a végeredmény.

Részletek ▾

Sok esetben kérik tőlünk a megtervezett épületeink belsőépítészeti terveinek elkészítését is, amit a legnagyobb örömmel vállalunk el, hiszen így lesz kerek egy ház története. De  ha egy már meglévő épületed belsőtereit szeretnéd kreatív gondolatokkal és mérnöki precizitással megterveztetni vagy újragondolni, ezzel is keress minket bátran!

 

Belső terek komplett tervezését a szakági tervezők munkájának koordinálásával együtt végezzük, koncepciótervtől egészen a kiviteli tervekig. Csapatunkban építészek, belsőépítészek, világítástervezők, designerek, lámpatervezők közösen dolgoznak azon, hogy a belsőtér valóban téged tükrözzön.

Miért csináljuk?

Mondhatnánk, hogy „eltökélt szándékunk, hogy szaktudásunkkal és tapasztalatunk segítségével megrendelőinknek a legjobb tervezési szolgáltatást nyújtsuk, a lehető legmagasabb színvonalon. Ami Önnek fontos, az nekünk is fontos…”

Mindez igaz, de mi mégsem szeretjük a közhelyes és unalomig ismételt kliséket, az elcsépelt sablonokat! Egy gazdaságos, de ötletszegény épület számunkra még nem jelent igazi sikert.

Abban hiszünk... ▾

Nálunk az építészet és a tervezés nem merül ki egy elnyűtt klisé, egy univerzális gondolatmenet alkalmazásában! Mi nem adunk „előre csomagolt” megoldásokat!

 

Mi egész másként gondolunk az építészetre!

 

Nekünk az építészet, nem csak az építésről, hanem az értékteremtésről is szól! Mi a tervezés során azon dolgozunk, hogy a napi szintű kommunikációval veled együtt alkossuk meg a kreatív és sablonmentes terveket. Ötleteinkkel elébe megyünk kéréseidnek, segítünk a döntésben, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő problémákat.

 

Egy fenntartható, hasznos és kreatív épület megalkotásához elsősorban jó ötlet és elhatározás kell. Fontos a tervező és megbízó közötti értő figyelem és intelligens kooperáció kialakítása, legyen szó magán vagy fejlesztői beruházásról, lakó- vagy ipari-, kulturális- vagy középület tervezéséről.

 

Mi ebben az együttműködésben hiszünk!

 

Valljuk a „…a te építészeted, a te arcod…” vezérelvet; hisszük, hogy az építészet által megmutathatod azt, aki vagy!

 

Sikerként éljük meg egy olyan ötletes épület létrehozását, mely gazdaságos és fenntartható is egyben.

 

A Reload egy lehetőség. Lehetőség vagyunk, azon vállalkozó szellemű magán vagy vállalati beruházók számára, akik a céljaikat egy olyan csapattal együtt akarják elérni, akiktől értő figyelmet, profi szaktudást, friss szemléletet,  valamint a szakmájuk iráni szenvedélyt várnak el. Lehetőség azoknak, akik az építészet terepén is sikeresek akarnak lenni, akik nem csak profitot, de értéket is szeretnének teremteni.

 

Ösztönöz minket, ha megismerhetünk téged, ha megérthetjük, hogy mi motivál, ha a modern technika és művészet keresztezésével olyan értéket teremthetünk számodra, amely segít a céljaid elérésben. Legyen szó egy otthonról vagy profitorientált beruházásról!

 

Rátalálni, megismerni, megvalósítani, ezek hajtanak bennünket!

 

Az igazi siker mégis az, ha a tervezés folyamán a te szemedben is látjuk a lelkesedést és a büszkeséget, amit a terveink jelentenek számodra, ha a közös munka végén azt mondod, hogy megérte a Reload-ot választani!

 

A Reload csapattársad szeretne lenni céljaid megvalósításában. Ahol a gondolataink ha találkoznak, csakis a legjobbat eredményezhetik, egy fenntartható, hasznos és kreatív épület megteremtését!

 

Mert abban biztos lehetsz, hogy nekünk is csak a legjobb lesz elég jó!

Csapatunk
Petőcz-Tóth Anikó | RELOAD Építészstúdió
Petőcz-Tóth Anikó

tulajdonos, okl. építész

0036 30 205 2081

aniko.ptoth@ipari.rla.hu

Csizmadi Péter | RELOAD Építészstúdió
Csizmadi Péter DLA

tulajdonos, okl. építész

0036 30 523 7689

peter.csizmadi@ipari.rla.hu

Horkai András

építészmérnök

0036 30 381 6703

andras.horkai@ipari.rla.hu

Szabó Bence

junior építész

0036 30 381 6703

bence.szabo@ipari.rla.hu

Rólunk mondják
Partnereink
Hogy találsz el hozzánk?

IRODA | Rokolya Irodaház

1131 Budapest, Rokolya utca 1-13

GPS KOORDINÁTÁK
Hosszúsági fok | 47.8655768798
Szélességi fok | 46.64576878

ÚTVONALTERVEZŐ

Segítségkérés | +36 30 205 2081

Egyéb projektek